نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

نامه علی‌اف به پادشاه انگلیس: برای بریتانیا اهمیت ویژه ای قائل هستیم

نامه علی‌اف به پادشاه انگلیس: برای بریتانیا اهمیت ویژه ای قائل هستیم اهمیت ویژه جمهوری آذربایجان برای روابط با انگلیس، در پیام تبریک الهام علی اف به چارلز سوم شاه این کشور آمده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های جمهوری آذربایجان از پیام رئیس‌جمهور این کشور به شاه انگلیس به مناسبت روز تولد او خبر دادند.

 

الهام علی اف در این پیام تصریح کرد: «به نمایندگی از خودم و مردم (جمهوری) آذربایجان، خرسند هستم که صمیمانه‌ترین تبریکات و بهترین آرزوها را به شما و از طریق شما به همه مردمتان به مناسبت تولد پادشاه، عید ملی پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی برسانم».

 

به گزارش خبرگزاری رسمی آذرتاج و دیگر رسانه‌های دولتی جمهوری آذربایجان، رئیس‌جمهور این کشور در پیام خود اعلام کرد که باکو اهمیتی ویژه برای روابط با لندن قائل است.

 

در این پیام آمده است: «ما برای توسعه روابط آذربایجان و بریتانیا اهمیت ویژه‌ای قائل هستیم. من مطمئن هستم که روابط دوستانه برقرار شده بین کشورهای ما و همکاری‌های چند جانبه ما در راستای منافع مردم‌مان، تقویت و گسترش خواهد یافت».

 

الهام علی اف در پایان پیام خود خطاب به چارلز سوم شاه انگلیس اعلام کرد: «برای شما سلامتی، شادکامی، موفقیت در فعالیت‌هایتان و برای مردم دوست بریتانیا، سربلندی همیشگی آرزو دارم».

 

پیام تبریک رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در شرایطی صادر شده که سال گذشته بعد از فوت ملکه الیزابت، پسر ارشد او جانشینش شد. چارلز سوم ۷۴ سال دارد و پس از سال‌ها انتظار برای به منصب رسیدن، از هشتم سپتامبر سال گذشته شاه انگلیس شده است.

 

ارسال پیام الهام علی اف برای مقام‌های انگلیسی مسبوق به سابقه است. او اسفندماه سال ۱۴۰۰ در نامه‌ای خطاب به «بوریس جانسون» نخست‌وزیر وقت انگلیس گفته بود که باکو برای دوستی و همکاری با لندن اهمیت ویژه‌ای قائل است.

 

جمهوری آذربایجان و انگلیس روابط اقتصادی و نظامی خوبی دارند و رسانه‌ها پیش از این گزارش داده بودند که شرکت «بی پی» انگلیس و شرکت نفت جمهوری آذربایجان، از سال ۲۰۰۱ از میادین نفتی در دریای خزر میلیون‌ها تن نفت استخراج و صادر کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha